Moi - ja ihanaa, että löysit blogini! 

Verhoomo Helsinki sai alkunsa intohimostani herättää vanhoja huonekaluja henkiin ja muokata niitä tähän päivään sopivaksi. Ja onhan se hienoa yksinkertaisesti jatkaa huonekalujen käyttöikää. Erityisesti innostun modernin ja klassisen yhdistelystä ja huonekalujen muuntamisesta täysin käyttäjänsä näköiseksi ja tuntuiseksi. Mielestäni huonekalu, jolla on tarina, on paljon uutta arvokkaampi. Tervetuloa jatkamaan huonekalujesi tarinaa kanssani!

Nautin vuosien mittaan muotoutuneiden käsitysten muuttamisesta. Verhoomo Helsingissä ei ole mikään rikos valita isovanhempien vanhaan perintönojatuoliin täysin odottamaton kangas - päinvastoin! Luodaan huonekalullesi uusi elämä, kuitenkin vanhaa kunnioittaen.

Käyttäjälähtöisyys on minulle kaikki kaikessa - verhoillaan juuri sinulle sopiva huonekalu, sinun ja kotisi ehdoilla. On tärkeää muistaa, että jokainen huonekalu, kuten sen omistajakin, on yksilö.

lilly-verhoomo_potretit-100.jpg

Tervetuloa käymään, löydät minut osoitteesta Kirstinkatu 8, 00510 Helsinki. Voit myös seurata tekemisiäni Instagramissa @verhoomohelsinki, Facebookissa nimellä Verhoomo Helsinki ja tietenkin täällä blogissa.

Lilly